Last post

2020 Last Post

In een melodramatische bui zou ik kunnen zeggen: “het einde van een tijdperk”, maar als nuchtere Groninger zeg ik liever: “na tien jaar is het mooi geweest”. In 2010 begon ik COS om de ‘mooie dingen in het leven’ te delen met anderen. Van architectuur tot reizen en van muziek tot aan (mode)fotografie, het kwam allemaal voorbij. Iedere week gaf ik een inkijkje in mijn week via ‘Last week’, een vast ankerpunt voor de blog. Met deze ‘Last post’ kijk ik nog een keertje terug op tien jaar COS. De beste 13 fotografische postjes komen voorbij: van ieder jaar het populairste postje en van een aantal jaren twee populaire postjes, omdat de verschillen tussen aantal kijkers te klein waren en de postjes te mooi. Klik op de titel van de post onder de foto om naar het origineel te gaan. We beginnen met 2010, meteen ook het meest bezochte postje ooit. [tekst gaat verder na de foto’s]

2010 Wim Delvoye
2010: The Art of X-ray, foto: Wim Delvoye
2011 Daniel Shaked
2011: Oriental Secret, foto: Daniel Shaked
2012 BUP Studio
2012: Le Beaumanoir, foto: BUP Studio
2012 Hans Withoos
2012: The Apocalypse, foto: Hans Withoos
2013 Kiu Meireles
2013: Bedroom, foto: Kiu Meireles
2014 Raphaël Delorme
2014: Privacy, foto: Raphaël Delorme
2015 Barry Marré
2015: The Last Boys, foto: Barry Marré
2015 Robin Joris Dullers
2015: The Dazed One’s, foto: Robin Joris Dullers
2016 Xander Hirsh
2016: Boredom, Lilies & Oranges, foto: Xander Hirsh
2016 Mikey Whyte
2016: Miles, foto: Mikey Whyte
2017 Xander Hirsh
2017: Bartek, foto: Xander Hirsh
2018 Pierre Louis
2018: The Glare of the Darkside!, foto: Pierre Louis
2019 Burak Kaçi
2019: Sublimation, foto: Burak Kaçi

Een paar leuke feitjes. COS is in de afgelopen tien jaar door ruim 32.000 mensen bezocht, zij keken naar 1.620 postjes. COS heeft 460 volgers en in 2014 werden postjes 2.346 geliked. COS was niet mogelijk zonder de steun van Marijn en van de vaste volgers. Dank jullie!

Ik blijf natuurlijk fotograferen. Je kunt me blijven volgen via mijn website: kooskostwinder.nl.

Special thanks to my friends in the UK. Richard and Mike responded many, many times on my posts, almost every week on ‘Last week’. It was great to meet Richard and his man Andrew in real life in London. All thanks to this blog.

En nu is het klaar.

13 gedachtes over “Last post

  1. Can I say it’s been a pleasure following you on here, Koos! It’ll be a shame to see the blog go, but I can fully understand why you feel the era must come to an end. There is only so much you can do, in and around your day job, and it’s hard to find a balance between the blog being enjoyable and becoming a chore.
    Thank you also for the nod to Andrew and me; it was lovely meeting up with you both, and I hope we can do the same again soon! Take care, my European friend, and here’s to many photographic adventures in the future! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.