Juicy

Aucan Peralta Massa by Franco Berardi03

Franco Berardi is een fotograaf uit Misiones in Argentinië. Hij is student Industrieel Ontwerp, maar wanneer hij de kans heeft, maakt hij foto’s. Dat is zijn ware passie. Met zijn foto’s probeert hij verschillende soorten gevoelens over te brengen. Hij geniet van het herscheppen van verhalen die in hem opkomen. Zijn inspiratie is kortstondig, Franco maakt niet echt een volledig plan over wat hij gaat doen. Hij denkt gewoon aan een concept, ontwikkelt het en dan voert hij het uit. Volgens deze methode maakte Franco ook deze fotoreportage voor Kaltblut Magazine. Hij werd daarbij geassisteerd door Nano López. Model Aucan Peralta Massa speelt met citrusvruchten en sappen. Jonathan Kim verzorgde de styling van de shoot en Rosario Acuña deed de make-up. Op de Instagram van Franco Berardi vind je meer mooi werk.

with kind permission of Franco Berardi © 2019

Een gedachte over “Juicy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.