Merging Empires

Moses Abraham by Gino Ward01

‘Merging Empires’ is een verkenning van het gevoel van heimwee naar een onschuldig, zorgeloos en organisch verleden. Een verloren verbinding met de natuur die onze oorsprong was. Londense fotograaf Gino Ward geeft een inkijkje in zijn langlopend project via Kaltblut Magazine. Model Moses Abraham slaat de brug tussen de oorsprong en onze huidige maatschappij met kleding van Yoh Kaen, Frederick Redman and Dr. Martens. De shoot is gestyled door Kevina Marcelline. Meer uit de serie ‘Merging Empires’ en andere fotografische kunstwerken vind je op de Instagram van Gino Ward.

with kind permission of Gino Ward © 2019

3 gedachtes over “Merging Empires

  1. These are the sort of fashion shoots that intrigue me. From a non-fashionista’s point of view, there is little actual practical clothing here, so is the idea of the shoot more to exhibit and promote the work of the photographer, rather than the clothing?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.