I AM

Erwin Olaf Gemeentemuseum Den Haag IMG_9103
In 1959 werd hij geboren, Erwin Olaf, één van de grootste fotografen die Nederland kent. Bekend van zijn confronterende en prikkelende naakten en van de portretten van leden van het Nederlands Koninklijk Huis. Een schitterende overzichtstentoonstelling is tot en met 16 juni 2019 te zien in het Fotomuseum en het Gemeentemuseum, beiden in Den Haag. In het Fotomuseum is zijn eerdere werk te zien, zoals Blacks, Chessmen, Squares en Royal Blood. In het Gemeentemuseum hangen de werken uit de series Keyhole, Hope en Grief, Berlin, Shanghai en Skin Deep. Ook zijn er foto’s uit de meest recente serie Palm Springs te zien. Een mooi overzicht van het werk van Erwin Olaf is te vinden in het boek ‘I AM’ van uitgeverij Hannibal.

© Koos Kostwinder 2019 / all original art work © Erwin Olaf

 

Een gedachte over “I AM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.