Battle Royale, pt. 3

Teun Seuren - Swalbe - Benjamin and Jasper and Jens by Koos Kostwinder IMG_2438

Eerder dit jaar verscheen een fijne samenwerking met mode-ontwerper Teun Seuren in Period Magazine. Benjamin de Haas, Jasper Pupella en Jens Philipsen schitteren in de collectie ‘Swalbe!’ van Teun. Met deze collectie studeerde Teun Seuren af. De kleur rood speelt de hoofdrol in deze collectie. In de 18e eeuw stond rood voor mannelijkheid, de materialen die zijn gebruikt zijn echter vrouwelijk te noemen. Teun wil hiermee laten zien dat mannen ook hun kwetsbaarheid hebben. In de omgeving van een sobere kerk in Arnhem, komt de collectie bijna koninklijk over. De schoenen zijn van Converse All Star, het ondergoed is van HEMA. In dit derde en laatste deel is Benjamin de Haas de hoofdrolspeler. Meer van mijn werk vind je op mijn website.

photos: Koos Kostwinder © 2018

4 gedachtes over “Battle Royale, pt. 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.