Escaping from Myself

Dante Shvets by Stefano Sciuto09

Met kleding willen we onszelf uniek maken, differentiëren door een eigen stijl te kiezen. Maar is dat tegenwoordig nog wel mogelijk? Alle grote modemerken worden gekopieerd door de mainstream merken, waardoor (dezelfde) mode voor bijna iedereen bereikbaar is en dus lijken we steeds meer op elkaar. Dante Shvets worstelt zich uit het uniform en keert terug naar zichzelf, of ontsnapt hij zich van zichzelf? Voor de shoot van Stefano Sciuto voor Fucking Young! zijn stukken van No. 21, Canali, CC Collection Corneliani en Converse gebruikt. De casting director van de shoot is Jacopo Mainini Bandera, fashion editor is Luca Imbimbo en fashion stylist is Fabio Pittalis. Make-up en haar werd verzorgd door Misaki Kato. Naast Dante zien we modellen Sergek, Sair, Pavel, Max, Felipe en Enzo van Brave Models en Dori Mattero, Albi, Andersson, Leo, Manuel, Martin en Simone van Boom Model Agency. Op de website van Stefano Sciuto vind je meer schitterend werk.

with kind permission of Stefano Sciuto © 2018

2 gedachtes over “Escaping from Myself

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.