Nouvelle Follies

Sam Marstone by Ernesto Sampons01

“Iedereen is een artiest. Een ieder moet z’n rol spelen in deze theatrale en stimulerende wereld, waarin we het podium beklimmen om waarheidsgetrouw ons eigen ik uit te voeren, met de grootst mogelijke perfectie, om geloofwaardig over te komen op de toeschouwer. Het gordijn gaat op…” Sam Marstone is de ster op het podium, als ‘Follie’-artiest. Ernesto Sampons fotografeerde deze kunstzinnige serie foto’s exclusief voor Fucking Young! Andrea Ramil stylde de shoot, make-up werd verzorgd door Regina Khanipova. De fotograaf werd geassisteerd door Lucia Lamata. Management: Barbera Films, studio: Fotodesign Bcn. Op de Instagram van Ernesto Sampons vind je meer fraai werk.

with kind permission of Ernesto Sampons © 2018

2 gedachtes over “Nouvelle Follies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s