35mm

Mateo Videla by Alexan Sarikamichian01

We fotograferen wat af met z’n allen. Met smartphones, systeemcamera’s en spiegelreflexcamera’s nemen we de ene na de andere digitale foto om te delen met de wereld via social media. Film leek lange tijd ‘dood’ te zijn, maar steeds meer fotografen weten de schoonheid van de analoge camera en het ouderwetse fotorolletje weer te vinden. Zo ook fotograaf en filmmaker Alexan Sarikamichian. Voor Client Magazine Online schoot hij mooie analoge foto’s van Mateo Videla in New York City op 35mm film. Op de website van Alexan Sarikamichian vind je meer van zijn foto- en videografie.

with kind permission of Alexan Sarikamichian © 2018

Een gedachte over “35mm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s