Goodbye Family

Konstatin Bohlender by Ronald Arriagada Lara01

Je familie verlaten om te worden wie je wilt zijn, zonder daarover veroordeeld te worden, is zwaar. Je gaat van verdriet naar vrijheid, dan van berouw naar eenzaamheid. Je wordt heen en weer geslingerd tussen emoties, die je moet doorleven om je eigen ik te kunnen herontdekken. Goodbye Family is een persoonlijk verhaal van Chileense fotograaf Ronald Arriagada Lara, prachtig in beeld weergegeven voor Fucking Young! Konstantin Bohlender is op landerijen bij Santiago De Chile in stukken van Costa Coral, Santiago Herrera en Diego Cajas. Ontwerper Santiago Herrera verzorgde de styling van de shoot en Mirthy Gómez haar en make-up. De fotograaf werd geassisteerd door Francisca Labrin. Dank is er voor Francisco Reyes. Op de Instagram van Ronald Arriagada Lara vind je meer fijn werk.

with kind permission of Ronald Arriagada Lara © 2018

Een gedachte over “Goodbye Family

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s