Whisper of the Tears!

Ruffus Manson-Hayden and George Griffiths by Sylwia Wozniak01

Een modeshoot en een film voor Kaltblut Magazine, naar een idee van creatieveling Fei He: “Whisper of The Tears is a project about the unavoidable frustrations and tragedy we encounter in life, using pearls as a metaphor to reflect that fortitude shall eventually make us lustrous and all those torments would be gone, what’s left is the whisper of our tears that pulled us through the darkest time. This project is based on my own experience and cerebration when I was in the ward.” De film, gemaakt door Arnow en Christina Salvi, zie je bij Kaltblut Magazine. Sylwia Wozniak fotografeerde modellen Ruffus Manson-Hayden en George Griffiths. Ze werd hierbij geassisteerd door Karolina Omg. Ruffus en George dragen stukken van Emma Goodburn, Feihefeihefeih, Gianni Versace, Ibby Abbassi, Konplott, Lloyd James Husband, Monic Millinery London en Ottoman Hands. Dariusz Kowalski verzorgde de styling van de shoot. Make up is van de hand van Chihiro Yamada, met gebruik van Bobbi Brown en  M.A.C. cosmetics. Ayumi Sone verzorgde het haar met Bumble & Bumble, Catwalk & Oribe. Meer fraaie fotografie vind je op de website van Sylwia Wozniak.

with kind permission of Sylwia Wozniak © 2018

Een gedachte over “Whisper of the Tears!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.