Signal

volant-webitorial-signal

Er is een dunne lijn tussen natuur en verstedelijking. Helemaal in Nederland, waar ruimte nodig is voor de toenemende bevolking. Natuur is moeilijk te vinden, maar er zijn gelukkig nog plekken waar je de ‘wildernis’ nog een beetje kunt ervaren, maar waar de menselijke invloeden altijd dichtbij zijn. Radio Kootwijk is een imposant gebouw, dat als een fata morgana opdoemt in Park de Hoge Veluwe, van waar in vroegere tijden radiosignalen werden gezonden naar soldaten. Het park en het gebouw vormen het perfecte decor voor Bram Knops om zijn laatste aankopen te showen. Bram draagt kleding van Scotch & Soda, Diesel Black, Suit, Franck Michel Paris and Paul Smith. Volant Magazine publiceerde mijn shoot met Bram eerder in 2017. Mijn werk vind je op Instagram.

photos: Koos Kostwinder © 2017

Een gedachte over “Signal

  1. Pingback: 2017-2018 – COS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.