Head in the Clouds

Marat Okroev by Julia Orisha01

Marat Okroev ontvlucht de Sint Petersburg en begeeft zich op een stuk land dat nog niet helemaal vervuild is door het snelle menselijke bestaan. Ruime velden waar de ziel zingt en een bos vol met diverse vormen van leven. Hier kom je tot rust en tot je authentieke ‘ik’. Psychische ruis wordt weggevaagd, waardoor het mogelijk is om te genieten van de voordelen van de beschaving.”, aldus Julia Orisha, fotograaf uit Sint Petersburg. Ze maakte deze mooie fotoreportage voor Kaltblut Magazine. Marat is gekleed in stukken van ProStyleSport, YMC, Folk, Damir Doma, Wood Wood, Zara, Toga Virilis, U.S. Polo Assn., Comme des Garçons, Tommy Hilfiger en Maison Margiela. Styling is verzorgd door Sasha Yacht en make up door Irina Shpinak. Voor meer fraai werk ga je naar de Instagram van Julia Orisha.

with kind permission of Julia Orisha © 2017

6 gedachtes over “Head in the Clouds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s