Somebody told them

Corentin Renault and Kaya Holl by Edu Salas01

Twee knappe modellen en een fotograaf stelen de show in ‘Somebody told them’, een exclusive voor Fucking Young! Corentin Renault en Kaya Holl dragen kleding van IKKS, H&M, Macson, Scotch & Soda,  Xavi Fernandez, American Vintaje, Sandro, Prada en Galo Bertin. De brillen zijn van Linda Farrow (ontwerpers: Yazbukey, Philip LIM en Jeremy Scott) de accessoires zijn van The Henten Bag, Dueros en Thomas Sabo. Styling van de shoot is gedaan door SushiPop, make-up en haar door Edd Lopez, Manuel Tolosa was de set designer en Arnau Solé assisteerde de fotograaf. Kijk op de Instagram van Edu Salas voor meer werk van zijn hand.

with kind permission of Edu Salas © 2017

4 gedachtes over “Somebody told them

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s