The Last Man

Diego Barrueco by Michiel Meewis01

Een verlaten land, leegstaande gebouwen en machines die niet meer werken. Een man en zijn hond proberen te overleven, fysiek en mentaal. Want, wat doe je als de laatste persoon op dat stukje aarde bent? Diego Barrueco ondergaat, samen met Honey, de eenzaamheid in een schitterende fotoserie van de in Londen woonachtige Nederlandse fotograaf Michiel Meewis. Diego draagt kleding en accessoires van Loewe. De complete serie foto’s vind je in de ‘Sex-issue’ van Fucking Young! Ga naar de website van Michiel Meewis voor meer mooi werk.

Diego Barrueco by Michiel Meewis02Diego Barrueco by Michiel Meewis03Diego Barrueco by Michiel Meewis04Diego Barrueco by Michiel Meewis05Diego Barrueco by Michiel Meewis06Diego Barrueco by Michiel Meewis07

| Make-up: Mee Kee | Haar stylist: Yuko Aoi | 1e assistent fotograaf: Christiana Malcica | Productie-assistent: Patrick Kelliher |

with kind permission of Michiel Meewis © 2017

4 gedachtes over “The Last Man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s