The Art of Looking

Laurie Paul and Fenton by Dominika Scheibinger01

Deense kunstenaar Jeppe Hein ontwierp een labyrint, gemaakt van 76 gepolijste stalen pilaren, dat de tuin van Royal Fort House in Bristol siert. Het kunstwerk “Follow Me” reflecteert het schitterende landgoed en vormt een mooi decor voor een fotoshoot van Dominika Scheibinger. Voor Kaltblut Magazine fotografeerde ze Laurie Paul en Fenton op een zonnige dag in fijne designer kleding. Dominika werd geassisteerd door Khali Ackford. Bebe Cen was verantwoordelijke voor het retoucheren. Mauro Ferraresi was de art-director van deze shoot. Het haar van de modellen is verzorgd door Caroline Lamp en Lukas Szejka. Home of Homme heeft de kleding ontworpen. Voor meer werk van Dominika Scheibinger kijk je op haar Instagram-pagina.

with kind permission of Dominika Scheibinger © 2017

4 gedachtes over “The Art of Looking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s