Don’t look at me

Juani Billoch and Joaquin Saccone by Mora Dorrego

Mora Dorrego is geboren in Buenos Aires, groeide op in Uruguay en woont tegenwoordig in Barcelona. De fotograaf en graphic designer fotografeerde Joaquin Saccone en Juani Billoch in een verhaal over “de essentie van mensen, hun gevoelige, kwetsbare, dramatische en donkere zijde.” Ze kiest er soms voor om analoog te fotograferen vanwege de charme van de imperfecties. Mora denkt dat haar “foto’s gevormd worden door een sterke vrouwelijke stijl met naïeve elementen, gecombineerd met natuurlijk licht en pastel kleuren.”

Joaquin en Juani zijn gekleed in kleding van Fred Perry, Medwinds, Nike, Macson, New Era, Adidas, Levi’s, Nine in the morning, Art Shoes, Lacoste Live en Lacoste. Make-up en haar zijn gedaan door Eneritz RojasPili Macridachis verzorgde de styling van de shoot, die je in z’n geheel kunt bekijken bij Kaltblut Magazine. Op de website van Mora Dorrego en op haar Instagram vind je meer van haar schitterend werk.

with kind permission of Mora Dorrego © 2017

3 gedachtes over “Don’t look at me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s