Butterfly Blues

Ryu Usuda by Yurina Niihara01

“Butterfly blues beschrijft het opgroeien van een jonge man, zoekend naar zijn eigen personaliteit en positie in een snelle samenleving met 1001 mogelijkheden. We spelen met het beeld van een pop (cocoon) die verandert in een schitterende vlinder. Model en fotograaf belichten het proces van volwassen worden, met de daarbij komende ongemakken als het tegemoet treden van moeilijkheden en af en toe verdrietig en eenzaam voelen.” Voor Kaltblut Magazine fotografeerde de in Parijs wonende Yurina Niihara model Ryu Usuda uit Tokyo in kleding van Setto, Japan Blue, Falke, Yön Studio Paris, Anonyme Paris en Momotaro Jeans. De schoenen zijn van Trickers en Anonyme Paris. De styling van de shoot is gedaan door Lina Wolter en  Yui Heshiki verzorgde de make-up. Op de Instagram van Yurina Niihara vind je meer mooi werk.

with kind permission of Yurina Niihara © 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s