Lovely Red

Beto Gutierrez By David Suárez01

Moois uit Mexico! De rood harige Beto Gutierrez schittert in een fraaie modereportage van David Suárez voor Chasseur Magazine. Beto draagt kleding in lagen en combinaties van Dior, Burberry, Hugo Boss, Sandro, United Colors of Benetton, Zegna, Berthold, Juan Studios, Moschino, Dolce & Gabbana, Topman, Champion, Lick My Legs, Abercrombie & Fitch, Lacoste en Etro. De styling van deze shoot is verzorgd door Hernan Esquinca. Daniel Casillas verzorgde het haar en Damm Flores deed de make-up. Kijk op de Tumblr.-site van David Suárez voor meer mooi werk van uit zijn camera. De vriendelijke fotograaf heeft ook een Instagram-pagina.

with kind permission of David Suárez © 2017

2 gedachtes over “Lovely Red

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s