Above it All

Antonio Lange by Cryptic Child01

Liam en Katinka wonen in Hamburg en vormen het multimediacollectief CRYPTIC CHILD. Voor Chasseur Magazine schoten ze een fijne modereportage met Antonio Lange, gestyled door Rebecca Dédé Gaba. Antonio draagt kleding en accessoires van Alexander Wang, Versace, Kenzo, Valentino, Lazy Oaf, Planet X, Lacoste, Puma, C.P. Company, Pringle of Scotland, COS, Atefa Omar, Ace & Tate, New Balance, ACNE Studios, Fila, KnowledgeCotton en Fred Perry. Evelyn Innerhofer verzorgde haar en make-up van Antonio. Op de website van CRYPTIC CHILD en op Instagram vind je meer werk van de talenten.

with kind permission of Cryptic Child © 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s