The Miseducation of a Young Lad

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Een ‘coming of age’-verhaal over een jongeman die een grote verandering ondergaat: van adolescentie naar volwassenheid. Zijn verhaal is minder conventioneel dan doorgaans, hij verandert van een brave jongen in een man die zich bewust is van zijn lichaam, zijn lusten en zijn seksualiteit. Francesco Di Benedetto bedacht het verhaal en schoot de sensuele foto’s van Alex Cody Souders. De kleding is van H&M, Parke & Ronen, Ralph Lauren, Hanes en Navigare. De accessoires zijn van Salvatore Ferragamo, Levi’s, Ray Ban en Casio. Laura Bruni verzorgde de styling van de shoot, Samuele Floris deed de grooming van Alex. Op de website van Francesco Di Benedetto vind je meer schitterende foto’s.

with kind permission of Francesco Di Benedetto © 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.