MONO

img_1902-kitta-mono-japan

Na een geweldige vakantie in 2016 in Japan, was het niet de vraag óf we zouden gaan naar MONO Japan, maar wanneer. Van 2 tot en met 5 februari 2017 vond de tweede editie van dit schitterende evenement plaats. Het Lloyds Hotel and Cultural Embassy in Amsterdam vormde wederom het decor voor dingen (mono in het Japans), van kleurrijke stoffen van Kitta en stemmig blauwe origami van Takarajima Senkou tot prachtig bed- en badkamerdesign van SyuRo, van vrolijke eettafelelementen van Maruhiro tot stijlvol porselein van Arita, Aizu, Asemi en Hanako Nakazato. Tijdens het evenement had Time & Style een nieuwtje. De Japanse interieurwinkel komt naar Amsterdam en gaat zich vestigen in een monumentaal gebouw in de Marnixstraat. De winkel opent op 23 maart 2017.

4 gedachtes over “MONO

  1. Pingback: MONO – COS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.