Am I just dreaming?

tuur-sikkink-by-marco-imperatore01

Tuur Sikkink en Angus Eaton beleven een droom in haute couture. Gehuld in schitterende creaties, inclusief een aantal vintage stukken, zijn ze gefotografeerd door Marco Imperatore voor The Fashionisto Exclusive. De Italiaanse fotograaf werd geassisteerd door Danilo Pitocchelli. De styling van de shoot werd verzorgd door Stefano Guerrini, geassisteerd door Martina Bentivogli en Carlotta Sorrentino. Memi Paparone deed de styling van het haar en  make-up is verzorgd door Letizia Pecchia. Tuur en Angus dragen stukken van Edithmarcel, Yezael by Angelo Cruciani, Armani Collection, A.N.G.E.L.O., Bruno Bordese, Julian Zigerli, Nicholas K., Christian Pellizzari, Alessandro Dell’Acqua, Obvious Basic en Archivio Guerrini. Op de website van Marco Imperatore vind je meer fraai werk.

with kind permission of Marco Imperatore © 2017

6 gedachtes over “Am I just dreaming?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.