Olympia

stijn-de-jongh-and-quint-ros-by-kevin-pineda01

Een Grieks spektakel met een Nederlands tintje. Stijn de Jongh en Quint Ros laten zich van hun sportieve én modieuze kant zien op Olympia. Kevin Pineda maakte deze mooie fotoshoot een jaar geleden voor Chasseur Magazine en deelt de foto’s graag met de lezers van Cos. Diane Orlando assisteerde Kevin, Giorgio Ammirabile verzorgde de styling en verantwoordelijk voor make-up was Selene Di Biagio. Stijn en Quint dragen kleding van Emporio Armani, Ports 1961, Christian Pellizzari, Ermanno Scervino en Prada. Op de Tumblr. van Kevin Pineda vind je meer heel mooi werk!

with kind permission of Kevin Pineda © 2016

Een gedachte over “Olympia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s