Bootcamp

bootcamp-img_5272

Fotograferen is oefenen, oefenen en oefenen. Regelmatig er op uit gaan met de camera en kijken, zoomen en klikken. Het is vaak zoeken naar onderwerpen en dan is het fijn dat een fotografiemagazine een handje helpt. In het weekend van 13 en 14 september 2016 organiseerde Zoom.nl een heuse bootcamp voor amateurfotografen, in de oude DRU-fabriek in Ulft. In vier masterclasses kregen de fotografen tips over het kijken naar de wereld om je heen en over het beste gebruik van de camera in soms lastige omstandigheden. De docenten waren professionele fotografen van naam, zoals portretfotograaf Richard Terborg, concert- en theaterfotograaf voor o.a. muziekblad OOR Paul Barendregt en Bastiaan Heus, winnaar van de zilveren camera voor sportfotografie. Op de foto’s zie je Defvin en Tim Tigran, de freestylers van Seekrz, model Daisy, Quinton Faas, de nummer 3 van het Nederlands sabelteam, en een groep acterende jongeren uit de Achterhoek.

© Koos Kostwinder, 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s