The Olympian

Frankie Cammarata by Jordan Millington01

De Olympische Spelen in Rio zijn beëindigd en de bal is overgedragen aan Tokyo. De vlam is weliswaar gedoofd, maar de de spelen zijn officieel nog niet helemaal klaar. De paralympiërs zullen binnenkort de eer van hun land in Rio verdedigen. Om het Olympisch vuurtje brandend te houden, een fijne fotoreportage van de sympathieke fotograaf uit Los Angeles, Jordan Millington voor de augustus editie van MMScene. Frankie Cammarata beoefent een aantal originele olympische sporten in kleding van Public School, Theory, Madison Supply, Burberry, ZZegna, Hugo Boss en Dolce & Gabbana en schoenen van Converse en Prada. Styling werd verzorgd door Tracy Barret en set-design door John Nicolas. De shoot werd geproduceerd door Vonnie Matthews. Voor meer mooi werk ga je naar de website van Jordan Millington.

with kind permission of Jordan Millington © 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.