Amen

Skate IMG_4574

De kerk loopt leeg. Mensen vinden andere manieren om hun geloof te belijden en daarom worden andere bestemmingen voor kerken gezocht. Een kerk als huis, expositieruimte, of winkel zie je vaker. Een kerk als skatehal is heel andere koek. In Arnhem is de St. Joseph kerk omgebouwd tot een speelplaats voor skaters, inliners en BMX-ers. Een mooie locatie voor een vijftal amateurfotografen uit Arnhem om hun eigen skills te ontwikkelen. Beweging en minimaal licht zorgden voor frustraties, wanhoopskreten en, vooruit, ook mooie plaatjes. Op Piccablog vind je meer foto’s van een mooie donderdagavond in de kerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.