Chichu

2016-04-20 11.24.21

Naoshima, een heerlijk Japans eiland vol met kunst. In zeven huizen in Honmura zijn verschillende kunstobjecten te zien, als onderdeel van ‘the Art House Project‘. De ‘Benesse Art Site’ beslaat een ander deel van het eiland met een hotel en drie musea: Benesse House, Lee Ufan Museum en Chichu Art Museum. Het ‘Chichu’ showt werken van drie kunstenaars: Claude Monet, Walter de Maria en James Turrel in een schitterend gebouw van de hand van de Japanse architect Tadao Ando. Ando ontwierp ook de andere musea op de ‘Benesse Art Site’. In alle musea mocht niet worden gefotografeerd, de foto’s zijn dus allemaal uiterst stiekem gemaakt met mijn iPhone en bewerkt in Instagram en VSCOcam. Kijk op de website van Chichu Art Museum voor een selectie van de werken die er worden tentoongesteld.

2 gedachtes over “Chichu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.