Spring Best

Dylan Garner by Marco Michalke01
Dylan Garner schittert voor de lens van de sympathieke fotograaf Marco Michalke uit Hamburg. Dylan draagt kleding van ASOS, Brunello Cucinelli, Etro, Pal Zileri, Belstaff, Joop!, Casali, Bally, Salvatore Ferragamo, Jil Sander, Etro, Paul Smith en Z Zegna. Alyssa Kapp deed de styling van de fotoshoot, Daniela Dörfler verzorgde de grooming. De modereportage is geschoten in Yakeu. Ga naar The Fashionisto voor meer foto’s uit deze reportage. Op de website van Marco Michalke vind je meer mooi fotografisch werk.

with kind permission of Marco Michalke © 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s