CLUB d’été

Club d'Ete by Guido Taroni01

Niek Put en Robert Biksadsky zijn in volle verwachting van de zomer naar Como afgereisd. Ze zijn te gast bij sportsociëteit Canottieri Lario “G. Sinigaglia” voor een stijlvolle modereportage van Guido Taroni voor Fucking Young! Exclusive. Niek en Robert dragen kleding van o.a. Monster Gamme Bleu, Luca Larenza, Ballentyne, Dondup, Uman, Tommy Hilfiger, Esemplare en Prada. De styling van deze shoot was in handen van Chiara Spennato, Giuseppe Lorusso was verantwoordelijk voor de grooming van de modellen. De fotograaf werd geassisteerd door Riccardo Ferri, Matteo Belloso en Filippo Tirelli.Op de website van Guido Taroni vind je meer mooi werk. Herbekijk ook nog eens Strawberry Fields van Guido.

with kind permission of Guido Taroni © 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s