New Beginnings

Benjo Arwas Photography

De meteorologische lente is begonnen. In Nederland met een behoorlijke bak regen, maar dat mag de pret niet drukken. Helemaal niet met de vrolijke, lente modereportage van Benjo Arwas voor The Fashionisto Exclusive. LA model Neels Visser draagt kleding van Cotweiler, Azul by Moussy, Control Sector, Dsquared2, Vince, Jacob Halston, Craig Green, 3.1 Phillip Lim, Topman en Michael Stars. Sandy Phan verzorgde de styling en Nicole Chew de grooming. Kijk op de website van Benjo Arwas voor meer mooi werk van de sympathieke man uit Los Angeles.

with kind permission of Benjo Arwas © 2016

3 gedachtes over “New Beginnings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s