MONO

MONO Japan Hihihi

Het imposante Lloyd Hotel in Amsterdam vormde het decor van Japans vakwerk. Schitterende designs, pure grondstoffen en de mooiste details in producten van Japanse bodem, vochten om aandacht van de bezoekers van MONO Japan, een evenement dat in het weekend van 5 tot 7 februari 2016 plaatsvond. Een greep uit het vakwerk van MONO Japan 2016. Modemerk HiHiHi maakt schitterende Kimono’s in een moderne uitvoering. Zeer vakkundig gemaakte luidsprekers van Taguchi Craftec zijn niet alleen een genot voor het oor, maar ook voor het oog. Roodgelakte schaaltjes van Bluevox! zijn zeer fijn van vorm. In Amsterdam is Misc-Store te vinden met mooie producten, zoals Japanse reisdagboeken van leer. Alle vakmensen en designers hadden een eigen hotelkamer geboekt om de producten te kunnen tentoonstellen. Een uniek kijkje in Lloyd Hotel dat een ruime keuze aan verschillende designkamers heeft.

2 gedachtes over “MONO

  1. Pingback: MONO – COS
  2. Pingback: MONO – COS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.