Take me to Church

IMG_9548

Kunstvormen die zich bezighouden met technologische innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen. In de mooie St. Stevenskerk in Nijmegen liet Oddstream in het tweede weekend van januari zien wat ze bedoelt met kunst op het grensvlak tussen technologie en design. De kerk leende zich perfect voor de grafische videokunst van kunstenaars Kevin Kuijpers, Julian Theelen, Sjoerd Nieuwenhuize, Thijs Jacobs, Henk Nijman, Peter Drinkveld en Hubert Heutink. In Preek werden religieuze toespraken gecombineerd met filmbeelden in een drieluik. Met kunstwerk Piano konden bezoekers via videomapping beelden laten zien in het koor, door de vleugel te bespelen. Liggend op matrassen, konden bezoekers Sterrenhemel bekijken. Oddstream organiseert om het jaar een grote expositie. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden van 18 tot en met 28 maart in het Honig-complex in Nijmegen. Op de website van Oddstream vind je meer informatie over de kunstwerken en de (toekomstige) activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.