Quest for Immortality

IMG_9362

“All of the things that you make are a kind of quest for immortality. Because you’re making these things that you know have a different kind of life. They don’t depend on breathing, so they’ll last longer than any of us will. Which is sort of an interesting idea, that it’s sort of extending your life to some degree.” Keith Haring werd geboren in 1958 en overleed in 1990 aan de gevolgen van AIDS. Hij liet een gigantisch oeuvre na, van muurschilderingen en sculpturen tot schilderijen. In de Kunsthal in Rotterdam is tot en met 7 februari 2016 een schitterende overzichtstentoonstelling te zien van de kunstenaar. De tentoonstelling ‘A Political Line’ is op aantal plekken in de wereld te zien geweest en startte in 2013 in Parijs. Kijk op de website van de Keith Haring Foundation voor meer informatie over de artiest, zijn werk en over huidige en toekomstige tentoonstellingen.

3 gedachtes over “Quest for Immortality

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s