Living Statues

IMG_9017

Op zondag 27 september 2015 vond het wereld kampioenschap levende standbeelden plaats in Arnhem. De World Statues Festival trekt jaarlijks een groot publiek dat komt kijken naar professionele ‘standbeelden’, amateurs en kinderen. Het publiek en een vakjury kiezen hun favorieten uit de vele deelnemers. Op de website van Living Statues vind je de winnaars van 2015. Het mooie weer en de vele indrukwekkende performers leverde dit jaar een groot aantal mooie plaatjes op. Een kleine selectie uit de vele foto’s die ik zondag heb geschoten.

3 gedachtes over “Living Statues

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s