World Press Photo 2015

WP 2015 01

Het was een mooie, zonnige en warme zaterdag in juli. Anne nam ons mee op reis, met broodjes, chocolademelk en een rolletje fruitsnoepjes, op weg naar World Press Photo 2015 in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Een adembenemende expositie van foto’s geschoten in 2014. Indrukwekkend waren de nieuwsfoto’s, met de rampplek van de verongelukte MH17-vlucht en de boot vol vluchtelingen op de Middellandse Zee. Mooi waren de architectonische foto’s van bovenaf genomen. Naast bevroren beeld was er ook ruimte voor bewegend beeld, in mini-documentaires. World Press Photo reist over de gehele wereld. Neem een kijkje op de website van World Press Photo om te ontdekken waar op dit moment een expositie te zien is. Met dank aan Anne voor dit fijne tripje!

4 gedachtes over “World Press Photo 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.