Slurp

Kevin01

Er wordt flink gespeeld met eten in deze vrolijke modereportage van Michelangelo Cecilia voor Fucking Young! Exclusive. Dixon, Kevin en Lucas slurpen smoothies van vruchten, milkshakes van Oreo’s, pannenkoeken met honing en spaghetti. Ze dragen kleding van Mauro Grifoni, Marios, Hamaki-Ho, An Italian Theory, Nhivuru, K-way, 120% Lino, Francesco Ballestrazzi, Two Italian Boys, Andrea en Sci’m. Ze dragen schoenen van Ash en Rivieras en een tas van Giancarlo Petriglia. De styling werd gedaan door Stefano Guerrini en assistent Chiara Rizzitelli. Erica Mandelli verzorgde de make-up. Op de website van Michelangelo Cecilia vind je meer mooi werk.

with kind permission of Michelangelo Cecilia © 2015

4 gedachtes over “Slurp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.