The Last Boys

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Een intiem portret van jongens die man worden. Dicht op de huid gefotografeerd, waardoor we de zoektocht naar volwassenheid haast in de ogen van de jongens kunnen zien. De onzekerheid, maar ook het verliezen van de onschuld, is schitterend vastgelegd door fotograaf Barry Marré. Barry is een zeer getalenteerde en uiterst sympathieke fotograaf uit Rotterdam. Hij lanceerde op 15 mei 2015 zijn eerste boek: The Last Boys. De foto’s in dit boek zijn intiem, het lijkt alsof je in de ziel van de jongens kunt kijken. Het werk van Barry Marré raakt, beroert en ontroert.

The Last Boys by Barry Marré

The Last Boys van Barry Marré is online te koop via Bol.com en via Amazon.com en te vinden in de betere boekhandel. Bezoek de website van Barry Marré voor meer informatie over zijn werk en over het boek.

with kind permission of Barry Marré © 2015

5 gedachtes over “The Last Boys

  1. Pingback: Last post – COS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.