The De Young Museum

IMG_4818 De Young

Het De Young Museum in San Francisco heeft een complete verzameling van relieken, oude gebruiksartikelen, grote meesters en moderne kunstwerken. Een museum met een geweldig uitzicht vanaf de toren over het Golden Gate Park en de stad, en een heerlijke beeldentuin met hedendaagse objecten, met zelfs een Nederlands tintje. Een kleine greep uit de vaste collectie van het mooie De Young Museum en de tijdelijke tentoonstelling over modernisme.

9 gedachtes over “The De Young Museum

  1. ‘Chrysler’ kom van ‘Kreisler’. Die immigrant-beamptes te Ellis Island kon nie die uitlander name sê nie; dus het hulle die name na engels vertaal! Het jy geweet dat die agste president van die VSA, van Buren was nederlands-sprekend, en is die enigste president van die VSA wie se huistaal nie engels was nie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.