The Violinists

The Violinists by Andree Martis & Demian Dupuis

Het is een mooi instrument, de viool. Mooi om te zien en mooi om te horen. Menig muziekstuk met de viool in een belangrijke bij- of hoofdrol, levert bij mij kippenvel op. Het is fotografen Andree Martis en Demian Dupuis gelukt om een zelfde soort emotie op te roepen in hun bijdrage voor Client Magazine. Modellen Kristoffer Hasslevall en Jake Shortall bespelen op ingetogen wijze hun rol in deze modereportage. Ze dragen kleding van Saint Laurent, Tommy Hilfiger, Tom Ford, Ermenegildo Zegna en BeckSöndergard. Styling door Sandra Escala, haar en make-up weerd verzorgd door Katharina Nitzpon. Op de website van Andree Martis en Demian Dupuis vind je meer schitterend werk.

with kind permission of Andree Martis and Demian Dupuis © 2014

2 gedachtes over “The Violinists

  1. Thanks for sharing these, Koos! I’m not sure about the skinny boys with their haircuts, but the violin image is lovely! I’m guessing you port the images because of their beauty, not because of the handsomeness of the boys? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.