Uit Boulevard

Deze diashow vereist JavaScript.

Het einde van de zomervakantie betekent de aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Het laatste weekend van augustus 2014 stond in vele steden in het teken van cultuur. Grote en kleine gezelschappen presenteerden zich tijdens de ‘uitmarkten’ in het hele land. De grootste Uitmarkt is traditioneel in Amsterdam, maar ook in Arnhem is er veel te beleven tijdens de jaarlijkse Uit Boulevard. Dit jaar trad Wende Snijders zo’n twee uur in de openlucht op met Het Gelders Orkest. Een indrukwekkend concert. Jett Rebel speelde op zondag met veel bravoure een energieke set met veel covers van grote rockartiesten. Het weekend werd afgesloten met Kensington. Een band die volgens de aankondiging past in grote stadions en in de open lucht. De muziek was hard en de zang galmde schitterend door het park achter Musis Sacrum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.