Sonsbeek Theater Avenue

Tenten

Park Sonsbeek verandert eens per jaar in een groot theater. Sonsbeek Theater Avenue is voor velen het einde van de vakantie en voor de liefhebbers van theater het onofficiële begin van het seizoen. In de vele tenten worden theatervoorstellingen opgevoerd voor jong en oud. Maar ook buiten de tenten is veel te zien en te beleven. Acteurs ‘lopen parade’ om het publiek op te warmen voor de voorstelling. Op het middenterrein is een grote bar. Een ontmoetingsplek waar wordt gegeten en, natuurlijk, gedronken. Dit jaar mocht ik foto’s maken van de kindervoorstelling ‘Aardmannetje’ van Schroeftheater, met Annelies Ibes, Agnes Loonstra en Bauke Wijnja. De voorstelling vertelt het verhaal van een gemutst aardmannetje dat zich eenzaam voelt, maar uiteindelijk de vrouw van zijn dromen vindt. Eind augustus wordt het theaterseizoen officieel afgetrapt met de Uit Boulevard in Arnhem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.