All of the Thoughts

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Kleine kunstwerkjes, gesneden uit papier, met memorabele teksten voor bijzondere gebeurtenissen. Rob Ryan is geboren in Cyprus en woont nu in Londen. Hij maakt deze schitterende stukken. Naast papier gebruikt hij ook materialen als stof en keramiek. Hij heeft drie boeken geschreven en, natuurlijk, geïllustreerd en exposeert regelmatig in het Verenigd Koninkrijk. In Londen heeft hij een winkel waar zijn werken te zien zijn en waar je ze natuurlijk ook kunt kopen. Op de website van Rob Ryan vind je z’n uitgebreide oeuvre en kun je de virtuele winkel bezoeken.

with kind permission of Rob Ryan © 2012-2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s