National Day of Mourning

Rouw

23 juli 2014. Een Dag van Nationale Rouw voor de slachtoffers van de neergehaalde passagiersvliegtuig MH17 van Malaysia Airlines. De eerste 40 stoffelijke resten zijn vandaag om 16 uur in Nederland aangekomen. Op dat moment werd in heel Nederland een minuut stilte in acht genomen. Op het vliegveld in Eindhoven, waar de slachtoffers terugkeerden naar Nederlandse bodem, heeft een indrukwekkende ceremonie plaatsgevonden in aanwezigheid van ongeveer 1000 nabestaanden, de Koning en Koningin, de regering en vertegenwoordigers van landen die slachtoffers hebben te betreuren. De komende dagen zullen, net als vandaag, de stoffelijke resten in Eindhoven arriveren en, na een korte ceremonie, in rouwwagens naar Hilversum worden gebracht voor forensisch onderzoek.

Foto: NOS

3 gedachtes over “National Day of Mourning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.