#iwashere

2014-07-06 15.58.23

De lichting van 2014, eindexamenstudenten van de hogeschool voor de kunsten, ArtEZ, heeft z’n visitekaartje afgegeven. In een leegstaand pand in het centrum van Arnhem waren, van 2 tot en met 6 juli, zo’n zes verdiepingen volgestouwd met design, graphic design, fine art, vormgeving en – natuurlijk – mode. Bij de ingang was de veelzeggende slogan van de eindexamenexpositie te zien: ‘I was here’. De bezoeker kon een selfie maken in een tijdelijke fotostudio. De studenten probeerden hun eigen voetafdruk achter te laten in de gekozen vakgebieden, dat leverde soms verrassende gezichtspunten op en soms dertien in een dozijn ontwerpen. Een enkeling heeft indruk gemaakt. De foto’s zijn gemaakt met de iPhone 4S en bewerkt met instagram.

2 gedachtes over “#iwashere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.