Pop Art

Toby Leonard by Benjamin Glean01

Pop Art is een kunststroming die de consumptiemaatschappij verheerlijkt, waarbij alledaagse dingen in de vorm van stripverhaal-achtige worden verbeeld, aldus Wikipedia. Voor het Britse Pause Magazine maakte Benjamin Glean een vrolijke sportmodereportage die verwijst naar deze kunststroming. Toby Leonard draagt kleding van o.a. Nike, Elvine/Grundens, Kenzo, Vinti Andrews, ACNE studios, Woolrich, Sprayground en Puma. In editie 6 van Pause Magazine zie je de complete shoot. Samantha Ria tekende voor de styling en werd daarbij geassisteerd door Kacion Mayers, Sarah Mensah en Peter Jones. Ann-Marie Lawson verzorgde de grooming. Set design door Sarah Gobourne en graphic design door Darren Walker. Benjamin Glean werd geassisteerd door Patricia Mirembe en Holly Farrier. Op de website van Benjamin Glean vind je meer fijne foto’s.

with kind permission of Benjamin Glean © 2014

4 gedachtes over “Pop Art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.