Tormented

Andres Risso by Ari Mendes01

Het vierde seizoen van Game of Thrones is al weer voorbij. Grote sterren vonden de dood in de serie, verraad was net zo normaal als ademen en de nazaten van de Starks blijven zoeken naar elkaar en naar genoegdoening. We mogen weer een jaar wachten op het vervolg. Ari Mendes maakte voor de wintereditie van het Argentijnse Reflex Homme een modereportage die geïnspireerd lijkt op het televisiespektakel van HBO. De knappe Andres Risso is als Jon Snow gekleed in stoere kleiding, compleet met glimmende sieraden en (hopelijk nep) bont. Op de Tumblr. van Ari Mendes zie je meer inspirerende fotografie.

with kind permission of Ari Mendes © 2014

Een gedachte over “Tormented

  1. It doesn’t seem like a Cos Post … hmm. Mind you, my Dutch is abysmal. A professor once tried to tutor me in Danish … I think he was senile. Anyway, I agreed, but I learned nothing. Danish is a difficult language ! I don’t know what that has to do with Dutch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s