Spijkerkwarts 2014

Spijkerkwarts 2014

Het Spijkerkwartier is een creatieve wijk. In het vierde achtereenvolgende jaar kwam al deze creativiteit weer bij elkaar in het buurt-theaterspektakel ‘Spijkerkwarts’, waarin buurtbewoners korte theaterstukken van ongeveer 10 minuten aan bezoekers laten zien. In totaal werden 23 voorstellingen opgevoerd, vijf of zes keer per dag en dat vier dagen lang (drie avonden en één middag). Toneel, zang, dans en verhalen over vroeger zorgden voor emoties bij de toeschouwers: er werd gelachen, meegezongen en misschien zelfs een traantje weggepinkt. Spijkerkwarts 2014 was een geslaagde editie, waarvoor ik de foto’s mocht maken. Je vindt alle door mij geschoten foto’s op de website van Spijkerkwarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.