Felix & Foam & IJdock

felixfoamijdock

Een middagje Amsterdam. FOAM, het pop-up initiatief felix&foam en IJdock. In FOAM was de indringende fotografie van Iraniër Kaveh Golestan te zien (de tentoonstelling is inmiddels beëindigd) en de kleurrijke landschappen van Richard Mosse.

Vanaf april is in het mooie Felix Meritis gebouw een initiatief van FOAM, Frame en restaurant Foyer dagelijks toegankelijk. FOAM verzorgt de tentoonstelling ‘The Space between Us’, designblad Frame heeft twee tijdelijke winkels geopend vol met kleding, design en natuurlijk tijdschriften en boeken. Restaurant Foyer is te vinden op de begane grond.

Dichtbij het Centraal Station van Amsterdam ligt het nieuwste stukje Amsterdam: IJdock. Moderne architectuur waarin onder meer het Paleis van Justitie en een hotel hun onderkomen hebben gevonden. De nu nog verlaten jachthaven zal ongetwijfeld vol liggen in de zomer met mooie boten. De foto’s zijn gemaakt met de iPhone 4S en bewerkt met instagram.

3 gedachtes over “Felix & Foam & IJdock

    1. Thank you Richard!! It’s a building from 1788, situated at Keizersgracht 324 in Amsterdam. It’s a great building with beautiful rooms and a great staircase. Worth a visit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.