Playing

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Jacob Scott speelt de hoofdrol in een modereportage van Damien Kim voor Fucking Young Exclusive. Jacob draagt kleding van Issey Miyake, Patrik Ervell, Andrew Marc for Richard Chai, Dolce & Gabbana, Iceberg, Jill Sander, Calvin Klein, Saint Laurent en Salvatore Ferragamo. DaVian Lain verzorgde de styling van de fotoshoot, geholpen door mode assistent Packesha Pagson. Aya Kudo deed de make-up van Jacob en Michiko Yoshida het haar. Damien Kim werd geassisteerd door Hyun Woo Lee en Hee Hyun Oh en retoucher Siolab. Op de website van Damien Kim vind je meer werk van zijn hand.

with kind permission of Damien Kim © 2014

6 gedachtes over “Playing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s