Archist

Archist City

Hoe zouden beroemde kunstenaars een museum ontwerpen? Hoe kleurrijk zou een kunstpaleis van Andy Warhol zijn? Zou een museum van Salvador Dalí net zo surrealistisch er uit zien als zijn werk? De in Barcelona woonachtige kunstenaar Federico Babina kroop in de huid van de collega kunstenaars en interpreteerde hun werk in architectuur. Het levert een mooie mix van architectonische hoogstandjes op. Alle 27 ontwerpen vind je op de website van Federico Babina.

with kind permission of Federico Babina © 2014

6 gedachtes over “Archist

      1. Wow, what an amazing building! We could learn a lot from that. I think suburbia would be a happier place if we injected some Mondrian into its architecture. Nice splash of primary colour; what’s not to love!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.